تهیه این محصول سنتی که آداب و رسوم خاص و زحمت زیادی را طلب می کند
امروز به محدوده های خاصی از منطقه خراسان رضوی محدود شده است، زنان و
مردان خراسان رضوی با تمام قوا برای صیانت از تولید دوشاب به عنوان بخشی از
میراث اقتصادی و فرهنگی خود، تلاش کرده و سالانه ده ها تن دوشاب در این
مناطق تولید می شود. گذر تاریخ و بی توجهی مسئولان در حمایت از کشاورزان،
عدم بسته بندی مناسب، مسئله بهداشتی این محصول هنوز نتوانسته آن را از سبد
غذایی و سفره های صبحانه مردم خراسان رضوی حذف کند اما با وجود جنبه
دارویی ا ...