مقدمه • آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین
مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی
فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم
در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم
پکتیناز اشاره کرد: ü که در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این
آنزیم نامطلوب بود زیرا با تجزیه پکتین موجب کاهش قوام و ویسکوزیته ماده
غذایی یا رب تولید شده می گردد. اما فعالیت همین آنزیم در محصولی نظی ...