چکیده برای خشک کردن برشهای نازک سیب (قطر ٢٢ و ضخامت ٥ میلیمتر) از
روش خشک کردن انجمادی استفاده شد. برای کاهش رطوبت محصول پیش از خشک کردن
انجمادی، پیش فرایند اسمزی (محلول ٦٠% وزنی‐ حجمی شربت ذرت) مورد استفاده
قرار گرفت. به منظور جلوگیری از فعالیت های آنزیمی نامطلوب، ٨٠ به مدت ١
دقیقه) مورد استفاده قرار گرفت. در بررسی هایی که با استفاده ºC) آنزیم بری
حرارتی با آب داغ از میکروسکوپ الکترونی به عمل آمد مشخص شد که تغییرات
ساختمان سلولی محصول طی خشک شدن بسیار اندک است. در بررسی ...
چهارشنبه 24 آذر 1395 ساعت 23:38