مقدمه: سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوی = با ظرفیت ton 3000-
دارای 17 اتاق- 15 اتاق زیر صفر- 12 اتاق بالای صفر- اتاق بالای صفر جهت
نگه داری میوه ها، رب و ... استفاده می شود دارای ظرفیت ton 400- 150 است.
درجه ی حرارت میوه جات نسبت به نوع میوه متفاوت است به عنوان مثال برای
نگهداری سیب لبنانی برای مدت 6 ماه درجه ی حرارت باید بین 0 تا 5/0 و رطوبت
نسبی بین 85 تا 95% باشد. برای سیب عباسی درجه ی حرارت 5/0+0 و مدت
ماندگاری 4 ماه است. درصد رطوبت 75 تا 80%- برای گلابی درگزی 65 تا 70% در
درجه حرارت c8/0 ت ...
|